Bewijs over kissing spines

Paard met kissing spines


Adagio en Jeanne hebben we op de site gevolgd sinds hun deelname aan de clinic op 7-9. Adagio heeft in maart 2014 de diagnose kissing spines gekregen. Sinds ruim een half jaar lest Jeanne met hem bij mij. Onlangs hebben ze opnieuw zijn rug op de foto laten zetten om te kijken hoe het er nu voor staat, met het verassende resultaat wat op de onderstaande afbeelding is te zien!!

De bovenste afbeelding is de oude situatie en daaronder de recente foto. Hierop is duidelijk zichtbaar dat er meer ruimte is, met name bij de zwakke plek. Ondanks Adagio zelf tijdens de training hele duidelijke signalen geeft dat het fantastisch goed met hem gaat, is deze foto wel een fijne bevestiging én een stukje bewijs dat een andere manier van training wel degelijk het verschil kan maken! En dat in slechts 8 maanden tijd!!!

Ik ben super trots op Jeanne en Adagio, ze hebben er hard voor gewerkt. Ik voel mij echt een bevoorrecht mens dat ik dergelijke combinaties mag begeleiden. Wat een dikke vette bofkont ben ik toch!!!

foto kissing spines

Klik hieronder voor het verhaal geschreven door Jeanne zelf. Daarbij kun je ook een video bekijken hoe Adagio op 7-9 prachtig, ontspannen en met plezier meedeed aan een clinic Atletische Rijkunst.

Artikel van Jeanne