Online trainingen:
In deze korte video zie je hoe verschillende paarden dankzij de technieken uit onze online trainingen op een eenvoudige, zachte en paardvriendelijke manier een boeiende transformatie doormaken, en dat allemaal binnen één enkele trainingssessie.
Ben jij klaar voor een blijvende transformatie in je trainingen? Heb je genoeg van de spanning, stress, onzekerheid en/of frustratie?
Stel je voor: jij en je paard, volledig in balans, in een perfecte flow en harmonie. Geen stress meer over nageeflijkheid, maar elke trainingssessie in pure ontspanning en verbinding. Dit is niet langer een droom, het kan jouw nieuwe realiteit zijn. Een realiteit waarin je na elke training op een roze wolk zit, voldaan en vol vreugde. Wij weten hoe het voelt aan de andere kant, en gunnen jou diezelfde transformatie: een big smile en 95% van de tijd een magische verbinding met je paard.
Dit is wat je kunt verwachten: Na elke training zijn jij en je paard voldaan, genietend van die big smile en die roze wolk. Wij hebben deze transformatie zelf ervaren en gunnen jou hetzelfde: een diepe, magische verbinding met je paard, keer op keer.
Daarom hebben we alles in deze training gestopt om ervoor te zorgen dat jij dit ook kunt bereiken. En dankzij eenaantrekkelijke prijs is het nu nóg makkelijker om de eerste stap te zetten naar blijvende verandering.
Wacht niet langer. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe onze trainingen jouw band met je paard en de training compleet kunnen transformeren. Ervaar het verschil vanaf de eerste sessie – jouw nieuwe realiteit begint nu!
PRE ORDER deze training voor meer dan 50% korting.
Lancering medio november 2024
Optimaliseer de Training van je Paard: Voorkom Blessures en Bespaar op Onnodige Kosten
Dankzij deze online training krijg je alle tools die je nodig hebt om het evenwicht, het totale lichaamsgebruik, het welzijn en de prestaties van je paard te verbeteren.
Na het volgen van deze training ben je in staat om:
- Verbeterd Evenwicht: Leer hoe je het verticale, laterale en horizontale evenwicht van je paard optimaliseert, waardoor het risico op blessures en rijtechnische problemen aanzienlijk vermindert.
- Stabiele Verbinding: Leer waardevolle oefeningen en technieken om een zachte, aangename en stabiele aanleuning -verbinding- te bereiken. Waarbij je je paard moeiteloos de hand kunt laten volgen naar alle vier de levels van aanleuning.
- Ontspanning van de Rug: Beheers de kunst om de rug van je paard te ontspannen, zodat hij vanzelf nageeft en dankzij een betere swung -schokdemping- soepeler beweegt. Hierdoor is de kans op blessures aanzienlijk kleiner.
- Correcte Aanleuning: Leer hoe je een correcte nageeflijke buitenteugel krijgt en een perfect nageeflijke binnenteugel. Hiermee stabiliseert het verticale en laterale evenwicht en zal er ook horizontaal een verschuiving plaats vinden.
- Zachte en Vriendelijke Hulpen: Beheers de meest zachte en vriendelijke manieren om overgangen te rijden, waardoor deze vloeiend en harmonieus plaatsvinden.
BONUS: Gewoon omdat het zo ontzettend belangrijk en nuttig is bieden we gratis extra oefeningen voor je houding, zit en balans. Deze oefeningen helpen je om meer balans, ritme, zachtheid, gevoel, coördinatie en core stability te ontwikkelen, waardoor je rijvaardigheid en connectie met je paard verder worden versterkt.
Wacht niet langer! Gun jezelf en je paard deze transformatie. Het is het waard! Doe mee en ervaar het verschil!
Wat anderen zeggen:
"Ik woon in zuid Itallie en volg de online traningen van de Atletische Rijkunst al geruime tijd. Ik heb zelfstandig mbv deze trainingen mijn paard geholpen met zijn staakgedrag. met als gevolg dat we nu beide weer stralen en samen plezier hebben."
Barbara Bruiser
"IIk geef zelf les en gebruik de informatie uit de training om mijn eigen paard te revalideren en andere combinaties verder te helpen."
Rosa
"Het was een droom om mijn eigen gefokte merrie zelf te beleren maar ik vond het super spannend en was bang om fouten te maken. Dankzij de online begeleiding wist ik iedere training precies waar ik mee aan de slag kon om mijn paard een fijne start mee te geven"
Arjen
Wat gebeurt er als je NU niet ingrijpt om het lichaamsgebruik van je paard te verbeteren?
Dit is een terechte vraag om jezelf te stellen, want niemand zit te wachten op blessureleed, rijtechnische problemen en onnodige kosten. Je gunt je paard het beste en wilt niet dat hij met pijn of stress rondloopt. Het is daarom extra belangrijk om de signalen die paarden geven goed te leren herkennen. Door tijdig in te grijpen voorkom je veel ellende, voor jullie allebei.
Kun je één of meer van de onderstaande vragen met 'ja' beantwoorden? Dan is het verstandig om nu actie te ondernemen, zodat je kunt voorkomen dat je paard onnodig lijdt, compenseert of serieuze blessures ontwikkelt.
- Zijn de balans, ontspanning en verbinding instabiel?
- Is de aanleuning ongelijk, instabiel, onrustig, te licht of juist te zwaar? Of ontbreekt deze zelfs helemaal?
- Moet je voortdurend bezig blijven met de voorkant om het hoofd van je paard op een plek/positie te houden?
- Voelt de rug van je paard strak, stijf of gespannen aan? Vind je het lastig om goed door te zitten?
- Is je paard scheef?
- Zijn er mentale, fysieke en/of rijtechnische uitdagingen waar je tegenaan loopt?
- Ervaar je geregeld ‘ruis’ tijdens de training en mis je de flow in jullie samenwerking?
- Is je paard vaak gespannen, gestresst, onrustig en/of geregeld met zijn focus in de omgeving?
- Schrikt je paard snel en gaat hij er veel vandoor? Staat hij steeds 'op scherp'?
- Heb je een paard dat extreem introvert of juist extravert is? Is hij flegmatiek of wil hij juist steeds versnellen?
- Staakt je paard regelmatig tijdens de training?
- Merk je dat je paard veel met zijn staart zwiept en/of dat zijn gezichtsuitdrukking gespannen is?
- Heeft je paard moeite met zijgangen, of zijn deze niet evenredig in beide richtingen?
- Heeft je paard moeite met verzameling en oprichting?
- Heeft je paard rugproblemen, een scheef bekken, SI- problemen en/ of artrose?
- Merk je regelmatig tactfouten op, vooral tijdens verruimingen?
- Heeft je paard vaak zijn mond open of vertoont hij een gespannen, onrustige mond tijdens de training?